Whatsapp Destek Hattı

Eski Koltukları Kaplatma ve Fiyatları

Eski koltuklar her zaman çok değerli olmuştur günümüzde üretilen koltuklara baktığımızda eskisi kadar kullanışlı olmadığı hemen fark edebiliriz. Daha gösterişli olsun diye farklı şekillerde yapılan koltuklar maalesef rahat ve kullanılışlı olmaktan çıkmıştır.

Bir koltuk alırken dikkat edilmesi gereken en temel özellikler arasında kalite, şıklık, rahatlık ve kullanışlı olması vardır bunun içinde işini bile kişiler koltuk alırken çok özen gösterirler. Bu tarz eşyalar gelişi güzel alınmamalıdır sadece mağaza da değil aynı zamanda evin durumuna göre de hareket etmek gerekir. Yeni bir koltuk ya da kanepe takımı almak istediğiniz çok sayıda ayrıntıyı da düşünmeniz gerekir. Eski koltukları kaplatarak yeni almak zorunda kalmazsınız ayrıca çok büyük bir de tasarruf yapmış olursunuz. Koltuktan temel faktör iskelettir kaliteli bir yapısı olduktan sonra üzerindeki kumaş değişimi sabittir. Bu neden yeni koltuk almak yerine var olan koltukları yeniletmek ya da kaplama yaptırmak çok daha karlı bir durumdur. Yapılan işlem eski koltukların sökülmesi ve yeni kumaşların kaplanmasıdır. Bu işlemlerin hepsi sizin istekleriniz ve beklentileriniz doğrultusunda yapılır. Kaplama işlemlerinde seçilen kumaşların ya da derilerin kalitesi çok önemlidir sadece şıklık açısından bakılmamalı hem şık olmalı hem de çok kaliteli olmalıdır. Firmamız kaplama, döşeme ve yenileme işlerinde dünyanın en kaliteli kumaş ve derilerini kullanmaktadır. Bu özelliğimize çok güvendiğimiz için sizlere hiçbir yerde bulamayacağınız garanti olanağını sunuyoruz. Yapılan tüm işlerimiz ve işçiliklerimiz garantilidir. Kaliteyi ve şıklığı birleştirerek sizlere en uygun fiyatları sunuyoruz. Fiyat konusunda bu kaliteyi istediğiniz yerde araştırabilirsiniz Türkiye’nin en uygun fiyatları sadece firmamız tarafından sunulmaktadır. Koltuk kaplama, döşeme ve değiştirme konusunda fiyat teklifi almak istiyorsanız sayfamızda yer alan online teklif formunu kullanabilirsiniz. Evinizin şık olması sizin elinizde eskiyen, yıpranan ya da hasar gören eşyalarınızı yenileterek çok şık bir görünüme kavuşabilirsiniz.

 

Yeni eşyalar almak çok masraflıdır bunun yerine eski eşyalarınızı yeniletmek aynı işi çok ucuza getirmek demektir. Bu konuda işini bilen şıklığı, tasarrufu ve kaliteyi düşünen herkesi firmamıza bekliyoruz. İletişim için sayfamızdan bizlere kolayca ulaşabilirsiniz.